17 Σεπτεμβρίου, 2021

Go Cinema

Η Digital Media Studio ανέλαβε και υλοποίησε την μελέτη, σχεδίαση και κατασκευής του eshop Go Cinema.

Η εταιρία μας ήταν σε θέση να ολοκληρώσει το απαιτητικό αυτό project σε διάστημα ενός μήνα.

Το eshop Go Cinema διαχειρίζεται τις κρατήσεις και την πώληση εισιτηρίων επιλεγμένων θερινών και χειμερινών Cinema σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Τα εισιτήρια ελέγχονται μέσω μοναδικού QRCode το οποίο δημιουργείται με την αγορά του προϊόντος, χάρη στην εφαρμογή που ενσωματώθηκε στο eshop από εμάς. Έτσι ο πελάτης μας είναι σε θέση να ακυρώνει τα εισιτήρια και να έχει τον πλήρη έλεγχο, όπως ακριβώς απαιτείται.

Το εύκολο σύστημα διαχείρισης που προσφέρουμε στον πελάτη μας, κατόπιν σχετικής εκπαίδευσης από εμάς, καθιστά ικανό τον διαχειριστή της ιστοσελίδας να είναι πλήρως αυτόνομος στις αλλαγές που επιθυμεί να κάνει και σχετίζονται με την ανανέωση των φωτογραφιών και προϊόντων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το eshop Go Cinema συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς του προγράμματος ΕΣΠΑ, καθώς η εταιρία μας καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις των Επιδοτούμενων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά για τη συμμόρφωση των ιστοσελίδων με βάση το πρότυπο WCAG 2.0 AA. Οι Ιστοσελίδες ΑμεΑ που αναπτύσσουμε, πληρούν τους ελέγχους συμμόρφωσης για κάθε σελίδα του site με πιστοποιήσεις μέσω των διαγνωστικών εργαλείων που μας συστήνουν.

Tag:

Κατασκευή eshop